Välj valuta: SEK
0
0
(0) Artiklar
Totalt inklusive moms 0 SEK

Om oss

Allt började med en mc resa med grabbgänget till Usa/Florida, där körde vi runt under ett par dagar på varsin Harley Davidsson. Vid ett stopp nere i Key West gick jag ( Lasse) in i en butik och köpte två supercoola skjortor. Väl hemma i Sverige igen kunde jag inte släppa den där coola butiken over there.


Jag började Googla på märket på skjortorna och fick inga träffar i varken Sverige eller Europa, jag fick ett par träffar i Usa, men bara till butiker, inte till leverantören. Jag tog då hjälp av Svenska Handelskammaren i San Fransisco. Han jag pratade med där var jätte trevlig och lovade att kolla runt lite. Det tog inte många dagar innan han ringde tillbaka igen. Jag fick ett telefonnummer till ett företag i Los Angeles och ivrig som jag var ringde jag direkt. Döm om förvåning när det svarade en tjej som heter Lena, som när hon fick höra att jag ringde från Sverige, sa att hon var från Malmö.

När min fru Anna kom hem den dagen från sitt jobb som förskollärare, var jag super entusiastisk och sa; -Vi ska åka till Usa, jag har bokat ett möte där! Anna var inte svårövertalad och samma kväll bokade vi varsin flygbiljett till Los Angeles.

Väl framme checkade vi in på hotellet i Down Town och kunde väl inte riktigt fatta vilken resa vi hade startat. Vi hade mycket givande dagar med många långa diskussioner med ägaren till företaget, Christopher Wicks. Han undrade hur många miljoner vi omsatte idag:)))) Det svaret var riktigt pinsamt, men han såg vår brinnande entusiasm och kände att vad hade han att förlora. Framför honom satt säljaren som kan sälja sand till araberna och is till eskimåerna:)

Vi fyllde våra resväskor med provkollektioner och reste hem. På planet hem satt vi och bollade företagsnamn, vad skulle vårt företag heta? Rock Style var fött<3
Anna fortsatte sitt arbete som förskollärare och jag fyllde bilen med skjortor och gav mig ut på vägarna. In och ut ur massa butiker och efter ett tag hade vi några butiker som sålde våra unika skjortor. Vi ställde ut på mässor i både Berlin, Köpenhamn och Stockholm.

Efter ett tag föddes idén med en egen butik. Vi letade lokal i vår hemstad Halmstad och hittade till slut en som var ok och där hyran var överkomlig. Anna tog tjänstledigt och vi öppnade vår första butik juni 2010. Vi fick ett bra bemötande av våra kunder, våra skjortor och coola tischor blev populära. Vi märkte efter ett tag att placeringen på vår butik inte var den bästa, så när en lokal med bättre läge blev ledig, flyttade vi vårt pick och pack.

Nu har vi haft vår fysiska butik ett tag och känner att det är dags att ta nästa steg, webbshop. Vi har i och för sig haft det nästan från dag ett, men har inte lagt så mycket tid på den, men nu är vi redo att gasa även där.

Så se upp nu alla webbshoppar.....

Idag har vi en butik med ett trettiotal handplockade märken, både kända och mindre kända. Vi har som motto att vi föds som original, så varför klä oss som kopior? Vi försöker hela tiden hitta nya coola märken som inte finns hos alla andra butiker och webbshopar. Vi har kläder för både honom och henne i olika prisklasser.

Vi hoppas att du kommer hitta mycket fint hos oss som du gillar och att vi kan få äran att bli din leverantör av coola både vardags och patykläder. Skulle du ha några åsikter eller tips, så tveka inte att kontakta oss.

Med massor av kärlek wink //

Lasse& Anna heart